Home > Uncategorized > Despre Feisbuc… altfel

Despre Feisbuc… altfel

facebook-world_2afd85e165Dragilor,

Așa după cum știți deja – cel puțin, din postările mele anterioare – am participat la Timișoara, oraș din eparhia noastră de Lugoj, la manifestația intitulată „Marșul pentru Viață”, ediția 2013. Cu privire la acest eveniment voi reveni cu un articol mai amplu, fie aici, fie pe site-ul parohial…

Un mic detaliu care m-a surprins deoaebit de plăcut și pe care doresc să vi-l împărtășesc! În timpul marșului propriu-zis pe străzile frumosului oraș de pe Bega – eram circa 1000 de persoane (estimare estimativă :-), proprie) – a venit din lateralul meu dreapta o doamnă care, după ce m-a salutat creștinește, mi-a spus că a vrut doar să mă cunoască și personal și să mă salute! În momentele acelea de surprindere a mea (eu încercam să-mi amintesc de unde mă cunoaște, de fapt, de unde ne cunoaștem), doamna a continuat: „- … Ne cunoaștem de pe Facebook! Vă am la prieteni!”

… Nici nu am apucat să reacționez că doamna a dispărut! … Dar, rămânem în contact! 🙂

Așadar, pe de o parte, Facebook-ul poate fi și un lucru util, atâta vreme cât, la fel ca și alte invenții umane, este folosit pozitiv și spre binele comun! Pe de altă parte, iată că cunoașterea sau prietenia virtuală nu e chiar atât de virtuală, nu-i așa?! Deci, să ne comportăm cu responsabilitate și respect față de „cititorii noștri” întotdeauna, chiar și – sau mai ales pe – Facebook!

Imaginea este luată de aici.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.