Home > Diverse > Autostrada A1 – Tronsonul Sebeș-Orăștie (18 iulie 2013)

Autostrada A1 – Tronsonul Sebeș-Orăștie (18 iulie 2013)

CapturăDragilor,

Iată încă o actualizare la autostrada A1, tronsonul de la Sebeș la Orăștie.

Conform informațiilor de ultimă oră se pare că vom avea, totuși, ieșire la autostradă. Conform declarațiilor unor politicieni locali de anvergură au început deja demersurile în acest sens și în perioada următoare va începe proiectarea acestei ieșiri.

Conform informațiilor prezentate de ziarul Adevărul Autostrada Orăştie – Sebeş este împărţită în două tronsoane, a căror construcţie a început în luna iunie a anului 2011. Primul tronson, de la Orăştie până la intrarea în Sebeş, are 24 de kilometri, iar valoarea proiectului a fost de 550 de milioane de lei, cu TVA, cea mai mare parte fiind contribuţia Uniunii Europene. Proiectul este executat de Strabag. Cel de-al doilea tronson, de la intrarea în Sebeş până la ieşirea din Sebeş, are 19 kilometri şi include centura ocolitoare a municipiului Sebeş, de circa 10 kilometri. Lucrările au fost contractate în vara anului 2011 de compania Straco şi au o valoare de proiect de circa 380 de milioane de lei.

Așadar, vă prezint situația lucrărilor la tronsunul care ne interesează direct, respectiv Sebeș-Orăștie, la data de 18 iulie 2013.

Iată filmarea:

 

Imaginea este luată de aici.

 

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.