Archive

Archive for June, 2020

Sentimente și adevărata frumusețe

June 6th, 2020 No comments

Am citit de curând această relatare și m-am gândit să o împărtășesc cu voi:

Un bărbat s-a căsătorit cu o fată frumoasă. El o iubea foarte mult. Într-o zi, ea a dezvoltat o boală de piele. Încet, a început să-și piardă frumusețea. S-a întâmplat așa că într-o zi soțul ei a plecat cu o afacere. La întoarcere, a avut un accident și și-a pierdut vederea. Cu toate acestea, viața lor de familie  a continuat ca de obicei. Însă, pe măsură ce zilele treceau, ea și-a pierdut frumusețea de tot. El a continuat să o iubească și ea l-a iubit foarte mult, de asemenea. Într-o zi, ea a murit. Moartea ei i-a adus o mare tristețe. Și-a încheiat toate ritualurile și a vrut să părăsească orașul.

Un bărbat din spate s-a apropiat și a spus: „Cum vei putea să mergi singur? În aceste zile soția ta obișnuia să te ajute”. El i-a răspuns: “Nu sunt orb. Am acționat asa pentru că dacă  știa că pot vedea starea pielii din cauza unei boli, ar fi rănita mai mult decât boala ei. Nu am iubit-o doar pentru frumusețea ei, dar m-am îndrăgostit de natura ei grijulie și iubitoare. Așa că m-am prefăcut că sunt orb. Voiam doar să o păstrez fericită. “

Când iubești cu adevărat pe cineva, mergi alături de persoana iubită până la capăt pentru a-ți păstra persoana fericită și uneori este bine ca noi să acționăm orbi și să ignorăm micile greșeli sau probleme ale altora pentru a fi fericiți. Frumusețea se va estompa în timp, dar inima și sufletul vor fi întotdeauna la fel. Iubiți persoana pentru ceea ce este în interior, nu în exterior.

Categories: Uncategorized Tags: