Archive

Archive for the ‘Cotidian’ Category

Matematica mecanicului auto

October 11th, 2012 No comments

Am fost de curând la un atelier de mecanică auto… Mașina „cam tușea”! Mecanicii drăguți, amabili… Problema rezolvată repede și bine! Surpriza a venit la factură! Orele însumate dovedeau că se lucrase aproape două zile la mașina mea, deși eu mi-am primit mașina în mai puțin de 3 ore! Îmi vine să zic aia cu „ca la noi la nimeni”! (sic!)

Pe tema asta iată și „judecata de apoi”, că, deh, românul face haz de necaz:

Într-o bună zi, la poarta raiului, un tip foarte ofticat… Sfântul Petru îl ia de-o parte:

– Ce-i fiule, care e problema?

– Păi, nu se poate domnule, uită-te la mine, am 35 de ani, sănătos, puternic, nu fumez, nu beau, seara mă culc liniştit şi dimineaţa mă trezesc mort, în ceruri ? Trebuie să fie o greşeală!
– Hmmm, nu s-a mai întâmplat până acum, dar, în fine, să vedem… Cum zici că te cheamă fiule? Read more…

Autostrada A1 Timișoara-Lugoj-Deva

June 30th, 2012 No comments

Dragilor,

azi voi prezenta o mică filmare despre stadiul lucrărilor la o parte din Autostrada A1, respectiv sectorul Timișoara – Lugoj – Deva.

Așa cum probabil știți, termenul de finalizare al acestei bucăți de autostrada este aprilie 2013. Acesta a fost reconfirmat de mai multe ori de firmele constructoare ale porțiunilor de autostradă.

Filmarea se găsește aici: Read more…

Mândrie sau mântuire?

February 10th, 2012 1 comment

Dragilor,

Nu mai departe de zilele trecute cineva mi-a trimis pe e-mail un material despre o întâmplare din viața unui ateu. Pentru a nu intra în spațiul ( strict ) privat și ( mai ales ) din considerente de eleganță și confidențialitate pentru persoana care mi-a trimis materialul, am căutat pe net … Read more…