Archive

Archive for the ‘Foto’ Category

Nice number

May 25th, 2013 No comments

Nice number! Thank you! …

Captură - Nice number 444 Read more…

Categories: Diverse, Foto Tags: , , ,

Prima Liturghie publică a PF Lucian Cardinal Mureșan în Catedrala Blajului

March 22nd, 2012 No comments

Dragilor,

Va aduceti aminte de anunțul cu privire la oficierea primei sfinte liturghii publice a Preafericirii Sale Lucian Cardinal Mureșan, nu-i așa?

Vă spuneam atunci, reluând anunțul oficial, că duminică, 18. 03. 2012, Duminica a treia din Post, a Sfintei Cruci, Preafericirea Sa Arhiepiscopul Major Lucian Cardinal Mureșan va prezida celebrarea Sfintei și Dumnezeieștii Liturghii de la ora 10,00, din Catedrala Sfânta Treime din Blaj. Este prima Sfântă Liturghie celebrată public de Preafericirea Sa Lucian în noua demnitate de Cardinal al Bisericii Catolice. Evenimentul va fi transmis în direct de Televiziunea Română.

După ce a trecut evenimentul, la care sunt sigur mulți dintre noi ar fi dorit să participe – unii au putut și au participat, alții, cum sunt și eu, nu am putut participa, dar ne-am unit în rugăciune cu cei din catedrala Blajului –, mă gândeam că v-ar place să știți cum a fost acolo. Așadar, am selectat câteva materiale sau link-uri (mă tot gândesc dacă să introduc cuvântul românesc, respectiv scurtături sau nu?! – poate deschidem un post pe tema asta :)) către diverse locuri unde sunt materiale, cu precizarea că nu avem încă întreaga filmare a evenimentului! Dar o vom avea curând :)! Stați pe-aproape!

Acum vă mai prezint câteva repere legate de evenimentul în sine: Read more…

1 Martie

March 1st, 2012 No comments

Dragilor

– este o formulare în care este de la sine înțeles că sunt incluse și dragele, dar azi am s-o reliefez! – , deci reiau

Dragelor și dragilor,

cu ocazia zilei de 1 Martie vreau să știți că inima mea vă cuprinde pe toți și vă urez cu dragoste din (inima m)ea: TOATE CELE BUNE!

Restul cuvintelor sunt superflue și de prisos! Cuvintele nu vor reuși să exprime nici pe departe sentimentele pe care le am pentru voi, pentru toți!

Am să vă pun în cele ce urmează doar câteva poze și câteva melodii… Read more…